doedelzakspeler op huwelijk

Huwelijk

Doedelzakspeler op uw huwelijk

Geniet van Lac du Connemara op uw huwelijksfeest

 

 

Proficiat met uw JA-woord!!!

Zeg nu ook JA! tegen een Schotse doedelzakspeler op uw huwelijk!

Jullie trouwen en dat zullen jullie uiteraard vieren! Een doedelzakspeler bezorgt jullie gegarandeerd kippenvel op dé dag van je leven!

Ik ben op vele manieren inzetbaar:

 • Wat is er mooier dan dat de bruid in de kerk binnengeleid wordt door een doedelzakspeler op de tonen van “Daar komt de bruid”. Gegarandeerd kippenvel voor alle aanwezigen in en buiten de kerk!
 • Tijdens de viering of als afsluiter van de ceremonie klinken Amazing Grace, Highland Cathedral of Rab’s Wedding fantastisch.
 • Buiten de kerk, bij aanvang van het feest, tijdens de receptie of vlak voor de opening van de dansavond barst het feest volledig los wanneer het ingeleid wordt door een doedelzakspeler. Met gegarandeerde ambiance nummers zoals O when the saints, Scotland the Brave, O Suzannah, Carnaval de Paris en uiteraard Lac du Connemara is de toon gezet en sfeer voor de rest van de avond gegarandeerd!

 

Contacteer me vrijblijvend.

Beste Reinout, via deze mail wil ik je graag zeggen dat we je optreden in onze misviering super vonden! Mijn echtgenoot was echt ontroerd toen je me al spelend op je doedelzak in de kerk binnenleidde!

 

M. Duinjker

Reinout, ik wil je nogmaals van harte bedanken voor je prestatie op ons huwelijksfeest! We hebben er echt van genoten! Lac du Connemara was zaaalig op doedelzak! Bedankt!!!

 

D. Lameire

 

 

 

 

Ik sta klaar om samen met U een onvergetelijk evenement te verzorgen.

Aarzel niet om me vrijblijvend alle gewenste informatie te vragen. Ik help U vol enthousiasme uw evenement te realiseren.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Huwelijk”

 1. Nele Verdyck avatar
  Nele Verdyck

  Beste,

  Wij trouwen op 9 juni. Wat vraagt u om een liedje te spelen bij het buiten komen van het gemeentehuis?

  Bedankt!
  Groetjes
  Nele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *