doedelzakspeler als verrassing

Verjaardag

Origineel cadeau voor elke verjaardag: de doedelzakspeler

Al gedacht aan doedelzakspeler als origineel cadeau voor de verjaardag van uw beste vriend of vriendin, man of vrouw, familielid of collega?

Ik begrijp dat bij het organiseren van een verjaardagsfeest, al dan niet als verrassing voor de jarige, heel wat komt kijken.

Soms kan het niet eenvoudig zijn om ook nog een geschikt cadeau voor de jarige te vinden.

Als je mij als doedelzakspeler inhuurt, dan garandeer ik een onvergetelijke belevenis voor de jarige en de aanwezigen.

Wanneer mijn optreden als een verrassing kan gehouden worden voor de jarige, is de verwondering en beleving nog intenser.

Ik kom optreden in professionele typische Schotse kledij, uiteraard met passende kilt. Ik start meestal met de jarige in stijl te verrassen door Happy Birthday en Lang zal hij leven op mijn doedelzak te laten weerklinken. Ik vind het fantastisch om dan sfeer, plezier en ambiance bij de jarige en de gasten te brengen door het spelen van eigen gecomponeerde sets van door iedereen herkenbare songs van Lac du Connemara, Lichtjes van de Schelde, My Bonnie is over the ocean, Ode an die Freude, O Suzannah  tot Thunderstruck van ACDC.

Aarzel niet langer. Contacteer me nu en laat je verrassen en meeslepen door een mix van tunes te horen die je nooit verwacht had op doedelzak te horen, afgewisseld met Schotse klassiekers zoals Scotland the Brave en Amazing Grace.

 

 

 

Contacteer me vrijblijvend.

Reinout,

BEDANKT voor je doedelzakmuziek!!! Je enthousiasme was heel aanstekelijk! We genieten nog steeds na!

Sonja – 50 jaar

Dit was het beste verjaardagscadeau dat ik ooit gekregen heb! Duizendmaal bedankt!

Kamiel – 80ste verjaardag

Ik was echt ontroerd toen je plots verscheen en Happy Birthday begon te spelen. Het was een mooie ervaring om van je muziek te mogen genieten.

Ann – 60 jaar

 

 

 

Ik sta klaar om samen met U een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

Aarzel niet om me vrijblijvend alle gewenste informatie te vragen. Ik help U vol enthousiasme om de perfecte verjaardag te realiseren.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *